We Make Thoughts
Come To Life

IT services die wij aanbieden

2BDesigned helpt mee aan de groei van uw bedrijf op verschillende manieren. Wij ontwikkelen ondermeer uw website op een gebruiksvriendelijke, betaalbare manier en zorgen voor hoge scores bij zoekrobots.

Bovendien maken we ook applicaties op maat, die door hun eenvoud de structuur in uw bedrijfsprocessen begrijpbaar maakt voor de mensen op de werkvloer. Kom in een hogere versnelling terecht en verlies geen kostbare tijd! Tot slot kunnen wij uw logo ontwikkelen, alsook ander grafisch werk. Zorg voor herkenbaarheid!

Webdesign en webontwikkeling

2BDesigned is gespecialiseerd in professioneel en betaalbaar webdesign. Wij ontwikkelen uw website volledig naar uw wens en gericht op uw doelpubliek. We hanteren hierbij de hoogste kwaliteitsnormen. Door gebruik te maken van de recentste technologieën en met aandacht voor de nieuwste trends wordt uw website hoog gewaardeerd in diverse zoekrobots.

Alvorens van start te gaan met de ontwikkeling van een website, doorlopen we verschillende stappen. Hierbij is een regelmatige, onderlinge communicatie van groot belang. We vinden het namelijk belangrijk om u als klant bij uw project te betrekken. Inspraak en proactief meedenken liggen aan de basis. Professioneel fotomateriaal is een must, maar ook uw teksten moeten tot de verbeelding spreken. Overtuig uw bezoekers.

Uw website wordt gehost op onze eigen cloud servers en wij zorgen ook voor de registratie van uw domeinnaam en de nodige e-mailadresssen.

Webapplicaties en software

Ieder bedrijf maakt de dag van vandaag gebruik van allerhande softwarepakketten. Deze bevatten functies die misschien door uw bedrijf nooit gebruikt worden. De prijs blijft echter wel hetzelfde. Deze verschillende oplossingen laten samenwerken loopt ook meestal niet zoals gehoopt.

2BDesigned maakt daarom software op maat. Door samen met u alle bedrijfsprocessen te overlopen kunnen wij het aantal softwarepakketten reduceren tot 1 product. Later kan de software altijd eenvoudig uitgebreid worden mochten uw noden in de toekomst wijzigen.

In de steeds groeiende markt van tablets en smartphones is het ook belangrijk om via die weg nieuwe klanten te bereiken. Dit kan aan de hand van een opvallende app.

Search engine optimization

Eenmaal uw bedrijf over een website beschikt, is het natuurlijk ook belangrijk dat deze bereikbaar is. Het internet omvat miljoenen websites, maar hoe klimt die van u erboven uit?

Een goed opgebouwde website levert hogere scores op bij de zoekrobots. Door een goede opvolging kan deze score verhoogd worden en dus meer unieke bezoekers opleveren.

Mocht dit niet voldoende zijn kan er altijd gebruik gemaakt worden van een online advertentiecampagne. Zo zal uw website bij de topresultaten getoond worden en dus meer potentiële klanten bereiken.